Print Page | Close Window

FMC is not correct

Printed From: QualityWings Simulations Forum
Category: Ultimate 146 Collection Support
Forum Name: Ultimate 146 General Support
Forum Description: General Support, Tips and Tutorials from the Staff
URL: http://qwsim.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=16075
Printed Date: 03 Oct 2022 at 4:33am
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: FMC is not correct
Posted By: SilverFox
Subject: FMC is not correct
Date Posted: 19 Jul 2022 at 5:29pm
I just bought and downloaded and installed the Ultimate 146 Collection for P3DV4
I also saved the PDF of that aircraft so i could use it correctly but Cold and Dark Startup page is not showing the FMC that is in the aircraft It is totally different and doesn't work properly . There is no index button or a load pln button .
Why is it different it looks old and out of date This is not what I expected when I bought this I have changed the file qw146.cfg as directed and it doesnt start cold and dark and still has the wrong FMC



Replies:
Posted By: SilverFox
Date Posted: 19 Jul 2022 at 5:40pm
Ok so what I have found in the list of aircraft installed the QWSim Avro RJ100 and the RJ70 and the RJ85 all have the correct FMC but the Bae146-100 Bae146-200 and the Bae146-300 do not have the same FMC so they are different in the way they load and fly . The first group will start cold and dark and the lst 3 will not Is this normal for this airfraft



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net