QualityWings Simulations Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Ultimate 146 Collection Support > Ultimate 146 General Support
  New Posts New Posts RSS Feed - Livery not installing (Resolved)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Welcome to the QualityWings Forums! Ultimate 787 Owners who are new to our Support system: DO NOT POST SUPPORT REQUEST IN THE GENERAL FORUMS! You must register your product by going here first.

Topic ClosedLivery not installing (Resolved)

 Post Reply Post Reply
Author
Message
BaylinWright View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 17 Aug 2017
Location: Unknown
Status: Offline
Points: 2
Direct Link To This Post Topic: Livery not installing (Resolved)
    Posted: 20 Jan 2019 at 9:23am
Hello,

I am just looking fro some help because when i try to install a livery to any of the ultimate 146 aircraft it comes up with a message that says error while unpacking and installing repaint access to path c:\program files\Lockheed martin\prepar3d\simobjects\airplanes\qualitywings\BAe146-300\texture.AFEI-DEVHD is denoed i have checked over the path and it is correct can someone help

Thanks
Back to Top
spkier View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 23 Jan 2019
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1
Direct Link To This Post Posted: 23 Jan 2019 at 6:45am
Originally posted by BaylinWright BaylinWright wrote:

Hello,

I am just looking fro some help because when i try to install a livery to any of the ultimate 146 aircraft it comes up with a message that says error while unpacking and installing repaint access to path c:\program files\Lockheed martin\prepar3d\simobjects\airplanes\qualitywings\BAe146-300\texture.AFEI-DEVHD is denoed i have checked over the path and it is correct can someone help

Thanks


Well have you tried navigating to c:\program files\Lockheed martin\prepar3d\simobjects\airplanes\qualitywings\BAe146-300\  and right clicked on the folder texture.AFEI-DEVHD and selected properties and untick the "READ only" ?
The time just flies
Back to Top
olewestphalen View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: 04 Jul 2019
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 4
Direct Link To This Post Posted: 07 Jul 2019 at 1:19pm
Have just bought the product p3dv4 version and having exactly the same problem and the same message.
Cant find the above folder texture.AFEI-DEVHD. It is not existing.
So far i have bought something useless for me.
HELP.
I am also using the 757 p3dv4 and the installer is working fine on that
OleW
Back to Top
Lars View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
QW Vice President

Joined: 04 May 2012
Location: Germany
Status: Offline
Points: 7873
Direct Link To This Post Posted: 08 Jul 2019 at 4:24am
Try running the Dispatcher as administrator.

Lars Roennig
Development Team
Do not send me PMs regarding product support.
Back to Top
olewestphalen View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: 04 Jul 2019
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 4
Direct Link To This Post Posted: 16 Jul 2019 at 12:23pm
Thank you Lars. Working fine now.
OleW
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.